Letter narukvica s konopom – Slovo J

120.00 kn PDV uklj.

Personalizirana narukvica sa slovom za žene i muškarce minimalistička je i elegantna narukvica koju ćete nositi svaki dan. Vaši najdraži uz narukvicu sa slovom uvijek će biti uz Vas. Ova narukvica bit će najljepši personaliziran dar za drage Vam osobe. Prigodan je modni dodatak za sve uzraste, za prijateljicu, dečka, djevojku, mamu i bebu, obitelj. Narukvica je podesive veličine. Veličina privjeska: 10 mm. Debljina konopa: 1 mm – 1,5 mm.

NAPOMENA: Boje prikazane na ekranu mogu se razlikovati u nijansi od stvarne boje proizvoda.
Poništi trenutnu selekciju.
Categories: , , Tags: , , , , Kôd proizvoda:iv-04631
Podijeli

Description

“Personalizirana narukvica sa slovom za žene i muškarce minimalistička je i elegantna narukvica koju ćete nositi svaki dan. Vaši najdraži uz narukvicu sa slovom uvijek će biti uz Vas. Ova narukvica bit će najljepši personaliziran dar za drage Vam osobe. Prigodan je modni dodatak za sve uzraste, za prijateljicu, dečka, djevojku, mamu i bebu, obitelj.
Decentan, minimalističi i elegantan nakit iz “”Dream”” kolekcije ima poruku i cilj – narukvice i ogrlice trebale bi svaku osobu koja ih nosi inspirirati simbolikom ugraviranih motiva.””Dream”” kolekcija osmišljena je tako da vas potakne na razmišljanje o snovima, željama i vlastitim mogućnostima, da vas poveže s najbližima te da se osjećate posebno. “

Be the first to review “Letter narukvica s konopom – Slovo J”

Recenzije

There are no reviews yet.