Letter narukvica s lancem – Slovo Q

140.00 kn PDV uklj.

Personalizirana narukvica sa slovom minimalistička je i elegantna narukvica koju ćete nositi svaki dan. Vaši najdraži uz narukvicu sa slovom uvijek će biti uz Vas. Ova narukvica bit će najljepši personaliziran dar za drage Vam osobe. Narukvicu možete personalizirati tako što ćete izabrati do 3 privjeska s motivima iz ponude. “Dream” narukvica s lancem i 10 mm privjeskom podesive je veličine (min. cca 15 cm – max. cca 20 cm).

NAPOMENA: Boje prikazane na ekranu mogu se razlikovati u nijansi od stvarne boje proizvoda.
Poništi trenutnu selekciju.

    Moguće je odabrati maksimalno 2 dodatna privjeska. Boja dodatnog privjeska jednaka je boji proizvoda.
    Cijena dodatnog privjeska:90.00 Kn.

    Upišite kojim redosljedom želite privjeske. Primjer: Ukoliko ste za dodatne privjeske izabrali motiv Srca i slovo "N" a glavni privjesak motiv Palme, možete upisati "srce palma N" ili "N srce palma". Ukoliko ne upišete redosljed, privjesci će biti složeni nasumce.

Categories: , Tags: , , Kôd proizvoda:iv-14266
Podijeli

Description

Personalizirana narukvica sa slovom minimalistička je i elegantna narukvica koja se može nositi svaki dan. Vaši najdraži uz narukvicu sa slovom uvijek će biti uz Vas. Ova narukvica bit će najljepši personaliziran dar za drage Vam osobe. Decentan, minimalističi i elegantan nakit iz “Dream” kolekcije ima poruku i cilj – narukvice i ogrlice trebale bi svaku osobu koja ih nosi inspirirati simbolikom ugraviranih motiva.”Dream” kolekcija osmišljena je tako da Vas potakne na razmišljanje o snovima, željama i vlastitim mogućnostima, da Vas poveže s najbližima te da se osjećate posebno.

Be the first to review “Letter narukvica s lancem – Slovo Q”

Recenzije

There are no reviews yet.